Actueel

Wie is Dean David?

Mijn naam is Dean David, ik ben geboren in Nieuwegein en woon inmiddels 1,5 jaar in Hollandscheveld. Mijn liefde voor vastgoed is er met de paplepel ingegoten, dat heb ik te danken aan mijn ouders. Naast mijn werkzaamheden bij Woonscan heb ik een autobedrijf gericht op de export en een restaurant in Hoogeveen samen met mijn broertje. In de tijd die ik naast mijn werkzaamheden over heb kan ik rustig worden van een auto wassen of poetsen. Ik hou van gezelligheid en een praatje, veel reizen en lekker uit eten gaan!

Waarom heb je voor Woonscan gekozen?

De functie sprak mij natuurlijk aan, in het 1e gesprek werd mij duidelijk dat Woonscan een bedrijf is dat wil groeien. In het 2e gesprek werd mij duidelijk dat Woonscan wil investeren in haar medewerkers zodat we doorgroeien en dingen doen waar we sterk in zijn en dus ook leuk vinden. Bovendien gaf zowel het 1e als 2e gesprek een goed gevoel en ik denk dat ik hier veel ervaring op kan doen.

Wat vind je leuk aan deze functie bij Woonscan?

De uiteindelijke afwisseling tussen buiten en binnen, Ik leer graag nieuwe mensen kennen, ik hou van auto rijden en dus onderweg zijn. Daarbij denk ik dat elke dag “anders” zal zijn

 

Leer het team kennen. Wij zijn er voor je.

Telefoon icoon 0522 - 23 71 00 info@woonscan.nl
Grote Oever 34g,
7941 BJ Meppel