Wil jij werken bij een organisatie waar collegialiteit, professionaliteit, efficiëntie en duidelijke communicatie de kernwaardes zijn? Wij bieden jou de functie van senior projectmanager vastgoed bij Woonscan. Vanuit het kantoor in hartje Meppel initieer en organiseer jij complexe projecten in bestaand vastgoed. Jij bent iemand die veel energie en voldoening haalt uit het werken in teamverband. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden stuur jij de projectteams aan en zorg je dat de opdrachtgever op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Samen met jouw collega’s ben jij bereid om een stapje harder te lopen voor de opdrachtgever om te zorgen dat elk project succesvol wordt afgerond.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij je inzetten voor veilige, duurzame en comfortabele woon- en werkplekken? Wij bieden jou de functie van senior projectmanager vastgoed bij Woonscan.

Benieuwd of jij bij dit bedrijf past? Frank IJntema vertelt je graag meer over de functie en over Woonscan. Je bereikt hem op 06 - 52 68 36 06 of stuur een mail naar fij@multiselect.nl 

 

Wil je meer weten? Lees dan hier verder Vacature Senior Projectmanager Vastgoed

Leer het team kennen. Wij zijn er voor je.

Telefoon icoon 0522 - 23 71 00 info@woonscan.nl
Grote Oever 34g,
7941 BJ Meppel